Спливаe час
Мигочуть кадри чорно-білі і субтитри.
Міняється у пам'яті "давно"
На обнадійливі слова - "ще буде видно".
Та хто б заглянути зумів за горизонт,
Сказати, чи настане скоро літо?
Чи ти повернешся? Чи будемо разом?
Адже між нами відстань у пів світу.
У пів життя, де нарізно жили...
Пил пам'яті на серці осідає.
Мені б тебе спитатися "коли",
І не почути відповідь - "не знаю".
12.02.2012р. 8:30
Свидетельство о публикации №112021300053
З теплом Наталя.
Наталя Мазур 15.02.2012 02:56 Заявить о нарушении