Спека

Повітря – мов багаття,
І спека містом лине.
Її  вже й так занадто,
Та все ж немає спину.

Марить понад домами,
Понад  асфальтом марить.
Що літо робить з нами? –
Скрізь сонячні удари!

10,14.08.94


Рецензии