В дл тають журавл
В клин журавний вдивляюсь до болю в очах.
На землі нас людьми нарікли.
Тож не можу я з вами пливти в небесах.
Журавлі, журавлі, журавлі!
Я біжу,затинаюсь і знову біжу.
Як високо вони від землі.
Кличу їх без надії і вголос кричу:
«Журавлі, журавлі, журавлі!»
В вишині дружньо строєм, по небу пливуть.
Може голос почують з далі.
І «Курли-чуй-курли!» - мов би манять,зовуть.
Журавлі, журавлі, журавлі!
,
Все бистріше, бистріше крила розгорта.
Затиха цей казковий політ.
Вже їх зовсім не чуть – лиш колише жита!
Журавлі, журавлі, журавлі!
Ви повернетесь знов! Вірно будем чекать!
Як чекають з морів кораблі.
Ой, як заздримо вам, що не в силах літать!
Журавлі, журавлі, журавлі!
22.01.2012р.
Свидетельство о публикации №112021209615