ТВОЕ IМ Я
Звучит органно, тішить, обійма.
Промовлю лиш - і знаю достеменно
Засяє щось між нами обома.
Твоє ім'я не голос - серце ніжить,
Співає,як осанну до небес.
У Харкові, Нью-Йорку і Парижі
Ніжнішого ім'я не назовеш.
Трима-веде, мов прапор, проти бурі.
Із ним давно розвеснено живу.
Принишкли біди. Навіть будні хмурі
Завіялись за хмару грозову.
Ім'я віншую... Та воно без тебе -
Зчужіла і холодна мішура,
Враз розгубило-розтопило трепет,
І не світає радо, не вмира,
Лише блищить... Але з тобою - свято,
Але з тобою - зоряний політ,
Нестримно-одчайдушний, заповзятий
Із наших літ, кохана, наших літ...
11.02.2012
Свидетельство о публикации №112021205491
Вера Кухарук 15.02.2012 02:15 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 15.02.2012 21:26 Заявить о нарушении