евро 12

ХТО  НАС  ПОЄДНАЄ,ВІДДАСТЬ СВОЮ ДУШУ,
ХТО СЕРЦЕ ВІДКРИЄ, ПРОСТЯГНЕ ДОЛОНЬ,
ХТО З НАМИ НА СВЯТО,СПОРТИВНЕЄ РУШИТЬ,
ХТО СМУТОК ПОКИНЕ, ЗАПАЛИТЬ ВОГОНЬ !

ТІЛЬКИ ФУТБОЛ, ТІЛЬКИ НАДІЯ,
ЩИРЕ ЗАВЗЯТТЯ І ПОЧУТТЯ!
ТІЛЬКИ ТРИБУНИ,ЩО ЯРО БОЛІЮТЬ,
ЩО ЗА ФУТБОЛ,ВІДДАДУТЬ І ЖИТТЯ !

ЕВРО ДВАНАДЦЯТЬ , ЦЕ СВЯТО НАДІЇ,
 СВЯТО ЛЮБОВІ  І СВЯТО  ДОБРА.
ФУТБОЛ ПОЄДНАЄ, ВІН НАС РОЗУМІЄ,
ВІН ДАСТЬ НАМ НАСНАГУ ,І РАДІСТЬ ЖИТТЯ !


Рецензии