ужгород

  НАД МІСТОМ ЗОРЯ ЦВІТЕ,І ТРАВЕНЬ НЕСЕ ТЕПЛО,
В АЛЕЯХ КАШТАНОВИХ, ЩЕБЕЧУТЬ ПТАХИ,
Я В УЖГОРОД НАЗАВЖДИ,ВСІМ СЕРЦЕМ ЗАКОХАНА,
ЦЕ МІСТО КАРПАТСЬКОЇ ДАВНИНИ.
 СТАРЕНЬКИ БУДИНОЧКИ І ВУЛИЦІ ГАРНІЇ
ЗА БРАМАМИ КВІТИ,МАЛЕНЬКИ ДВОРИ,
А ВЕЧІР НА МІСТО ПОВОЛІ СПУСКАЄТЬСЯ
І СВІТЯТЬ ЯК ЗІРОНЬКИ ЛІХТАРІ...
 НУ ЯК НЕ ЛЮБИТЬ ТЕБЕ,ВІКАМИ ОВІЯНИЙ,
ГАРНИЙ,ЗАМРІЯНИЙ,УЖГОРОД МІЙ!
І ЗНОВУ В КОХАННІ Я,НАВІК ПРИСЯГАЮСЯ,
І СЕРЦЕ В ДОЛОНЯХ ДАРУЮ ТОБІ !


Рецензии