сестра

підростали разом в батьківському домі,
ти мені ніколи,не сказала - ні,
все мені прощала і вела за руку,
з батьківської хати в школу на зорі.
пролетіли роки, і для нас відкрився
світ життя широкий,і в своїй сімї,
згадую дитинство,і дітей навчаю,
мати таке добре серце,наче у сестри.
все для тебе - квіти,щирі привітання,
віншування долі і добра в  сімї,
ти для мене сестро,найрідніша в світі,
і завжди я хочу,що би мала ти -
від дітей повагу,від сімї підтримку,
а від чоловіка - вірність і любов!
ангели небесні хай охороняють,
і благословляють сестро,тебе знов і знов!


Рецензии