Прийди

Якщо колись загубиш ти свій спокій,
А серце сум заповнить аж до краю,
Ти знай, що я усе ще одинока
І що завжди на тебе я чекаю.

Прийди сюди, де був раніш твій берег,
Не бійсь докорів і людського суду.
Я,не вагаючись, відкрию двері
І ні про що запитувать не буду.

Знов почуття зіллються двоголоссям,
Розкинуть свічі відблиски на стінах,
Я буду гладити твоє волосся,
а ти заснеш у мене на колінах.


Рецензии
Гарні почуття справно викладені в поетичні рядочки. Хай щастить.

Вера Бондаренко-Михайлова   29.10.2017 19:42     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.