евро

З НАМИ СЬОГОДНІ ЕВРОФУТБОЛ,
МУЗИКА СЕРЦЯ ВИМАГАЄ ГОЛ !
З НАМИ ТРИБУНИ І ВСІ ПОЧУТТЯ,
ЛИШ ПЕРЕМОГА – НЕМАє ВОРОТТЯ !

МИ УКРАЇНЦІ, ЩИРИЙ НАРОД,
КАМІНЬ НЕ КИНЕМО МИ У ГОРОД!
ДРУЗЯМ УКЛІННО ДАМО КОРОВАЙ,
ЄВРО – 12 ДАВАЙ  ВІДКРИВАЙ !

СВЯТО ДЛЯ ВСІХ, І ВОНО БЕЗ КІНЦЯ,
Б’ЮТЬСЯ, РАДІЮТЬ НАШІ СЕРЦЯ!
ЄВРО – 12 КЛАСНИЙ ФУТБОЛ,
МУЗИКА  СЕРЦЯ ВИМАГАЄ ГОЛ !


Рецензии