Тебе чекаю...
Життя минає дуже швидко.
Здійсни ти сподівання всі мої
І повернись у ріднії краї!
Тебе чекаю, мій коханий!
Ти так далеко, мій бажаний.
Я подумки завжди з тобою.
І ми зустрінемось весною!
Прийде весна та наша перша,
Яку чекали пів життя.
І ти повернешся до мене.
Як пісня краща з небуття.
І зацвіте наш первоцвіт,
В долині бажаних надій.
А ластівки пришлють привіт.
Ти - самий кращий, і ти – мій!
Як лагідного сонця промінець
В похмурий день засяй у вишині!
Чекаю. Любий мій, знайди
До мене шлях єдиний навесні!
04.10.09
фото автора
Свидетельство о публикации №112021109219
Хай Вам щастить.
Галина Шу 30.06.2012 23:12 Заявить о нарушении