Вона

Все менше потрібно слів
 Ліворуч - Вона, рідна
  Потрібно зовсім мало,
 щоб в лоно її впасти -
 перестати хотіти:
 пірнати у жито,
 пірнати у море,
 пірнати у снів золоту кулю
 Перестати Хотіти Жити.
 Затулити вуха.
 Не чути зозулю, яка кує і кує
 там за луками,
 у вільшині...
 Кує і кує, бо є ти,
 а тобі потрібен я,
 тому треба хотіти...
 Вона посміхається,
 ніжно торкається рук,
 вони падають млосно:
 знову звуки -
 вона кує і кує...
 Ох, уже ці зозулині куки...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.