розлюбилася

чиїмись натхненними пальцями порушила музика тишу,
як була твоєю коханкою, любив ти мене сильніше,
як стала твоєю коханою, забув цілувати очі,
як стала тобою зраджена, сама напилась крові.
а кров розвела отрутою, солодкою та хмільною,
а кров піднесла до губ твоїх, щоб теж скуштував болю,
а кров запеклася чорною, а кров не розлилася,
сама ту отруту випила, сама розлюбилася.


Рецензии