Чалавека трэба адчуваць...
Разумець і думкі, і настрой,
У пачуццях трэба давяраць.
Чалавека трэба адчуваць,
Шчыра і адкрыта размаўляць,
Гаварыць і сэрцам, і душой.
Чалавека трэба адчуваць,
Разумець і думкі, і настрой.
27.01.2012
Свидетельство о публикации №112021106158