Самыя лепшыя словы - для мамы!
Не адчуваю я болей стомы.
Цёплыя рукі... Любоў і пяшчота...
І адступае любая турбота.
Роднае сэрца... Шчырыя словы...
І на душы мне лягчэй ад размовы.
Добрыя думкі... Шчасце зямное...
Маю з дзяцінства багацце такое.
Родныя вочы... Голас ласкавы...
Самыя лепшыя словы - для мамы!
27.01.2012
Свидетельство о публикации №112021105739