вдова..

НЕ МОЖЕ СЕРЦЕ БУТИ ОДИНОКИМ
ДОКОЛИ В НЬОМУ,ЩЕ ЛЮБОВ ЖИВЕ
НЕХАЙ ВОНА РОЗТРАЧЕНА КРІЗЬ РОКИ,
АЛЕ ВОНА ЖИВЕ,ІЩЕ ЖИВЕ

ЗІМНОЮ ТИ У КОЖНОМУ СВІТАНКУ,
У КОЖНІМ ПРОМЕНІ ВЕЧІРНЬОЇ ЗОРІ,
НЕ ЧУЮ КРОКИ Я ТВОЇ НА ГАНКУ,
АЛЕ ЗАВЖДИ ЗIМНОЮ ТИ,ЗАВЖДИ В МОЇМ ЖИТТІ.

НІХТО ТЕПЕР НЕ СТАНЕ ПОМІЖ НАМИ,
НІХТО ВЖЕ НАС НЕ ЗМОЖЕ РОЗЛУЧИТЬ,
МОЄ ЖИТТЯ ВЕДЕ МЕНЕ ДО ТОЇ БРАМИ -
ДЕ ЗМОЖЕШ ТИ КОЛИСЬ МЕНЕ ЗУСТРІТЬ


Рецензии