роздуми

 ЖОВТЫМ ЛИСТЯМ ЗАСИПАНИЙ САД,
І ТУМАНОМ ВСЕ ОПОВИТО,
Я ДИВЛЮСЬ КРІЗЬ РОКИ НАЗАД ,
ДЕ МОЕ ЗАЛИШИЛОСЬ ЛІТО...
ТАМ ДЕРЕВА БУЛИ МОЛОДІ,
СОНЦЕ В ЛИСТЯ ЗЕЛЕНЕ БИЛО,
НАЛИВАЛИСЯ СОКОМ ПЛОДИ,
Я КОХАЛА ТЕБЕ,Я ЛЮБИЛА.
ТА ЛЮБОВ,ЛИШ ТОРКНУЛАСЬ КРИЛОМ,
ЯК МЕТЕЛИК ЛЕГКИЙ ПОЛЕТІЛА,
ЗАЛИШИЛА НА ЗГАДКУ СЛОВА -
Я КОХАЛА ТЕБЕ,Я ЛЮБИЛА...
ОСИПАЕТЬСЯ ЛИСТЯ В САДУ ,
ВІН ПРОЗОРИЙ ЯК ПРОЖИТІ РОКИ,
Я ДО КОГОСЬ КРІЗЬ РОКИ ІДУ ,
ВІН ТАКИЙ,ЯК І Я  ОДИНОКИЙ...


Рецензии