молодятам

ДЕНЬ,КОЛИ ЗУСТРІЛИСЯ ВИ ВПЕРШЕ
СТАВ НАЙКРАЩИМ В ВАШОМУ ЖИТТІ -
ЗРОЗУМІЛО СЕРЦЕ,ЩО НАРЕШТІ,
ВЖЕ ЙОМУ НЕ БУТИ В САМОТІ.
РОЗЦВІЛО КОХАННЯ ПОМІЖ ВАМИ,
НЕ КОХАННЯ - СПРАВЖНЯЯ ЛЮБОВ !
В СВІТЛІМ ХРАМІ,В ТАЇНСТВІ ВІНЧАННЯ
ДУШІ ВАШІ ПОЕДНАВ САМ - БОГ !
І ВІДНИНІ ВИ НАВІКИ РАЗОМ -
ПОВЕДУТЬ ДОРОГИ КРІЗЬ ЖИТТЯ,
ЗБЕРЕЖІТЬ ЛЮБОВ - КРИШТАЛЬНУ ВАЗУ,
ВІД СЬОГОДНІ - І ДО НЕБУТТЯ !!!


Рецензии