Чи бути чи не бути?

Чи бути чи не бути?
Важко.
Ось де питання знову постає.
Чи недоладній долі підкоритись,
чекати, що вона щось принесе.
Або повстати?
Зброю ґартувати! Стинатись! До кінця!
І до мети добігти, долетіти, доповзти.
Або померти? Молодим сконати...
Зануритись у нескінченний сон!
Та й годі.
Заздрощів не знати,-
бо інший тут вирішує (вишукує) закон.


Рецензии
БУТИ !!! І НЕДОЛАДНІЙ ДОЛІ НЕ КОРИТИСЬ!!! Спадобалось.

Татьяна Каминская   27.02.2012 01:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.