Стрiну зранку

Стріну зранку тебе,панянку,
Що чарівніша за царівн.
Стану вгадувать забаганки
По найменшому руху брів.



Чорнобрива і вередлива,
Кожна примха  як сонця  сміх.
Я щасливий собі на диво,
Ти для мене -- цукерка втіх...


Біля тебе, як лід,розтану.
Стану бранцем твоїх жадань,
Виконавцем щонайстаранним,--
Хочеш ?!
Чую :
--- Коханим  стань..!


Рецензии
Просто чудово, Альошо! Який світлий вірш. дивовижний. Чому не телефонуєш? Наступної суботи чекай літературної сторінки. З теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   10.02.2012 23:08     Заявить о нарушении