Коханiй

Ти прийди,
                як тільки я засну,
Наче свічка
                погори над ліжком.
Принеси
                у сни мої весну,
Поласкай
                своїм промінням трішки.



Подивись,
                як змучений денним
І сліпучим,
                і пекучим світлом,
Спочиваю
                з іменем святим,
Щоб узавтра
                знов нудити  світом.



Доторкнись
                рукою до чола,
Не рухнусь,
                якщо ти не дозволиш.
Забери,
                що маю із добра,
Як забрала
                розум мій і волю...



Я віддам
                тобі одежу й дім,
Я піду
                і житиму в пустелі! --
Щасливішим
                буду я тоді,
Ніж тепер
                в м"якій зручній постелі.



Тільки ти
                від мене не візьмеш
Благ таких.
                Вони тобі не треба.
Ти -- як свічка! --
                догориш-підеш,
А я знову
                цілий день
                без тебе...


Рецензии
Чудово! Але не треба до пустелi, нехай щастить в своiй оселi.З повагою.

Орехова Галина   26.02.2012 09:54     Заявить о нарушении
С любимым и дом в шалаше...

Оксий Ожына   29.02.2012 02:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.