Я мрiю про тебе
Щокожної хвилини,
Про тебе,про єдину
Я мрію так полинно,
Так солодко,журливо...
--- Це диво неможливе,
Блаженство незбагненне
Не відбирай у мене...
Я знаю,ти байдужа,
Що за тобою тужить
Нікчема із темниці:
Для тебе то -- дрібниці...
І ти права,звичайно...
Як сумно і печально,
Щоднини,щогодини,
Щокожної хвилини
Про тебе, про єдину
Я мрію так полинно,
Так сонячно...
Свидетельство о публикации №112021001696
З теплом, Л.Ю.
Людмила Юферова 10.02.2012 23:16 Заявить о нарушении
З посмішкою, Л.Ю.
Людмила Юферова 11.02.2012 15:00 Заявить о нарушении