Одинока Душа Хроника Очень старое
Пиши вірші, пиши, як я,
І може ранньою весною
Тобі насниться ця душа;
Вона не бачила любові,
Тих чистих ніжних почуттів,
У неї не було і долі…
Мабуть, так хтось колись схотів.
На неї схожа не одна душа,
Та все ж таки вона єдина,
Одна яскрава і одна смішна,
Але одна…сумна картина…
Вона не бачила нічого,
І навіть снів не бачила вона,
Надворі ніч сумна і знову
У темряві, як зіронька, одна…
17 апреля 2006 г
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены
Свидетельство о публикации №112020908450