Без змiн

Одинокому пострілу – сто навздогін
Тили міцно захищено рядами мін
По лікті у крові, у воді до колін
На нашому східному фронті без змін

Нова атака на старий кулемет
По пшеничному полю, що спалено вщент
Два аргументи – лопата й багнет
Що сенсу життя розкрили секрет

Нові сили з двох сторін
Рівні втрати – однакОвий дзвін
Все ясно і просто – або ти, або він
На нашому східному фронті без змін


Рецензии