Серця вогонь

Ніякого сенсу, жодного шансу
Холодно й темно, гірко й нестерпно
Вода впала в кому й чомусь бреше небо
Навіть листя деревам давно вже не треба

Нема мабуть гірше за ці тихі вірші
За їх мляву розраду більше схожу на ваду
І серця вогонь, що міняєш на зраду
За найменшу можливість пірнути в нірвану

Рукостискання як протистояння
Марення, ґвалт і бажання убити
Кого тут любити – масні брудні рила?
Чи ці непотрібні подаровані крила?

Думає кожен: йому мабуть легше
А потім зі спини стріляє у серце
Ти падаєш. Зимно. По тобі б'ють дзвони
Але то не віра, то прості забобони

Ніякого сенсу, жодного шансу
Повертаєшся пізно, чай, телевізор
Холодно й темно, гірко й нестерпно
Ніякого шансу, ніякого сенсу


Рецензии