Тиша...

Тиша. Стук мого серця й мить
Мить між двома світами.
І стою – перехрестя та скрип.
Скрип шагів моїх замирає.
Ця кімната смердить. Гіркота,
Гіркота я сама. Й не має
Хто б до серця притиснув сильніш
Тільки тиша мене притискає….


Рецензии