Змiни

Все змінюється в нашому житті.
Для когось щастя ти, комусь отрута.
Але тікають дні, як літаки:
Розгін, політ і вибух у минуле.

Кохає хтось тебе, когось кохаєш ти.
Та добре, коли це співпадає.
Та різне трапляється в житті:
Когось рятуєш ти, когось вбиваєш.

Життя – тернистий шлях для кожної людини
Тому потрібно мудро йти вперед.
Знайти своє покликання та мрії,
Обравши місце на землі своє.

Та жити так, як каже серце,
Кохати щиро, до снаги.
Залишивши слід добрий після себе
У пам‘яті майбутніх літ.

Коли ж потрібно буде скласти
Останній іспит по життю,
Нічого не ховаючи, не красти,
Сказати всьому світу – я люблю…


Рецензии