Це справдi ти

Це справді ти, а не моя уява?
Мені не треба за тобою йти?
Ти наче поряд, хоч нас і розділяє
Провалля кілометрів, далечінь!
Упевнена відчую погляд,
Якщо колись зустрінуся з тобою!
Я знаю ти моя примара,
Мій дивний привид тихих мрій!
Я подумки з тобою розмовляю,
У снах ввижаєшся мені!
Та ти ніколи не пізнаєш,
Того, що зараз я пишу –
Свої вірші під лампою складаю.
Та я тобі про них не розкажу,
Про них лиш інтернет узнає,
Тай він також мовчун великий.
Навічно спогад цей сховає
Бо лиш в собі я впевнена…
Я зможу, я буду далі просто жити…
Повір, я зможу не тужити!
Залишусь янголом для тебе,
Відчуєш помах моїх крил.
Я буду поряд ти відчуєш
Та за собою не позвеш
Тепер моє ім’я – це Ангел.
Безликий ангел, без лиця!

19-14
09.02.12


Рецензии