Р дна мова

Рідна солов'їна мова,
Вона для нас,як колискова.
Вона для серця,як нектар,
А для людини Божий дар.

Рідна солов'їна мова,
Її чарівне кожне слово.
А кожне слово-музика в серці,
Яка відкриє душі твоєй дверці.

Рідна солов'їна мова,
Вона чарівна і казкова.
Вона прекрасна,як людина,
Вона душі твоєй частина.

Рідна солов'їна мова,
Вона ритмічна(чудова) наче соло.
Вона як ліки для дущі,
Вона як лагідні дощі.
(с)Полина Андреевна
2012


Рецензии