Волошкова

На зеленій леваді
промінець золотий
каже:"Нам не завадить
теплий дощик легкий".
Бо чекають дерева
і степи,і поля,
що не тільки росою
буде вмита земля.

Оксамитове поле
заплітає вінок,
чорнобривці навколо
поспішають в танок.
Спів пташиний лунає,
якщо хочеш-співай!
Наче поле безкрає
розквітає наш край!

Так давайте співати
волошкові пісні.
Подаруй радість свята
і собі,і мені.
Посміхніться скоріше-
в серце прийде любов,
кожен стане рідніше,
ми зустрінемось знов.



Прослушать песню на: http://vk.com/feed#/id8989153


Рецензии