Л д

Мороз малює на вікні
Дивні, химерні малюнки сумні
Я вдивляюсь в ці малюнки
Бачу там життя своє.
Мороз малює без зупинки
Життя, таке, як воно є.
Лінії ламані, білі й прозорі
Сиджу вдивляюся в них до упору
В лініях цих бачу весь світ,
Очами торкаю холодні узори
Та погляд не розтопить лід.
(07.01.2012)


Рецензии