Я размалюю каханне...

Я размалюю каханне
Блакітным колерам шчасця,
Сустрэчы і расставанні -
Ружовым колерам страсці.

Я размалюю каханне
Вясёлкай светлай вясны.
І колераў цёплым дыханнем
Зімою сагрэешся ты.

Я размалюю каханне
Шчырым агеньчыкам праўды
І першаму разам світанню
Я выберу колер сапраўдны.

         04.02.2012


Рецензии