Мiй роздум

Вкрай занепокоєний,
Однією думкой роздвоєний,
Біля тротуару розбитий,
На вітер йду розкритий

...Життя вже майже не цікавить,
Воно само все на місце роставить...

А може й все це був обман?
Як п’яний стрибає в фонтан,
Я не в собі, чи то я в небі літаю?
А може й просто як сніг ростаю.

...Але життя вже майже не цікавить,
Вважаю, що само все на місце роставить...

Чому ж так все “прекрасно”?
Ковтав повітря страсно,
І думки ідіотськи роздував,
А може долі кінець настав.

...Та життя вже не цікавить, я байдужий!
Чи духом слабий, чи розумом не дужий...

Знаю, це буря в морі, да й тільки.
Точно...Все мине.(та чекати скільки?).
Як дощ перед веселкой зникне,
Душа заспокоїться, звикне.

...А життя починає цікавити.
Я й сам все зможу роставити.
Переживу, переболить,
Бо є для кого далі жить...


Рецензии