А я не знаю, як без тебе жити
Ось закінчилась злива дощова
І клаптик хмари тане у повітрі,
І ти пішов, а я іще жива.
І розпач хай ще стукає у скронях,
А в серці - наче ядерна зима.
Розчарування, злість, докори долі -
Усе мине, я залишусь жива.
Вже і надія перестане скніти -
Я знов відчую силу у собі.
Чому ми залишаємося жити,
Коли втрачаєм часточку душі?
Свидетельство о публикации №112020802318