Кеше нигэ килэ?
Пар канатын эллэ табарга?
Яшэу асылы эллэ шундамы-
Ялгыз йэрэклэрне ялгауда?!
Нилэр эзлэп килэ дэньяга?
Сыналумы анын тэп эше?
Ни булса да, бирешмэсен ул!
Исеме дэ бит анын - Кеше!
Кеше килэ жиргэ ашкынып
Йотып ала тормыш ташкыны,
"Мин кемгэдер кирэк!", - дия ул,
Чэнки кулын тоткан бутэн кул!
Свидетельство о публикации №112020811583
Исеме дэ бит анын - Кеше!
Гиздатуллина Алия 25.02.2013 22:29 Заявить о нарушении