Новор чний п кн к

Зібрались діти на пікнік…
Під Новий Рік з ялинкою…
На свято Дід Мороз не встиг…
Щось трапилось з зупинкою…

Там черга довга от біда…
І в розпачі всі діти…
Снігурка на пікнік прийшла…
А іграшки закриті…

У Дід Мороза ключ один…
Від ласощів, що в скриньці…
Бо у Зими він Господин…
А він застряг в зупинці…

Невже Рік Новий не прийде…
Що дітям всім робити…
І приз свій кожен не знайде…
Сумують, плачуть діти…

Таксі на виклик поспіша…
Воно уже прямує…
І буде справжня в нас Зима…
Таксі нас всіх врятує



Рецензии