Як ти змiг?

Я кохала тебе 20 довгих років.
Намагалася тебе забути, викинути зі свого життя найменший спогад про тебе. Я тисячі разів перекреслювати твоє ім’я. Всі ці роки не заглядала в щоденник. Через єдине твоє фото в альбомі нікому не показувала старих фотокарток. Та все марно…
Ми зустрілись…
Скажи, як ти зумів за тиждень вбити моє кохання?!


Рецензии