Спогади

Чомусь не сплю всю ніч, тобі пишу.
Не хочу жити так, та вибір де?
Сама собі укотре набрешу,
Що це – востаннє.  Що колись пройде…

Глибінь очей моїх – невже забув?
В намисті слів заплуталися  знов…
Цілунків трунок на вустах відчув.
Сік горобини? Ні, солодка кров……

Сплету вінок із спогадів сумних.
Щаслива мить – кульбабкою в траві.
Мого кохання маки ще живі!
Промінчик сонця виграє на них…


Рецензии