Куди вiдлiтаe кохання...

Куди відлітає кохання?
На небо, як Божий янгол?
А може, летить у вирій
І навесні повeрнеться?

Чому помирає кохання?
Чи може бути безсмертним?
Можливо його сховати
В четвертій камері серця?

Кохати – невже так важко?
Кохання – це дуже сумно…
А має бути небесним,
Прозоро-полум'яно-ніжним!

Кохаю тебе – розумний,
Від того беззахисний зовсім,
З порожньо-пораненим серцем
І поглядом брудно-безгрішним…


Рецензии
Грустно, но красиво. Особенно понравилось "З порожньо-пораненим серцем"!
Спасибо

Полина Брусникина   08.02.2012 21:55     Заявить о нарушении