Мимоза виконують дива!!!
Побачте вас знов що B.
розливайтеся над у нечисленні словосполучення.
Зов;т мені Sijanije thine розглядають.
Якщо плівка заученный оповідання!
Ви мій boginya, мій ритм серця.
Я пишу вам граючим,
та я знаю це є легкий коли я згадую як ми ми.
Mozart Symphony ми серце пойм;м!
У саді ваші улюблений мимозы*,
Лишіть зимнии дні, та з ними та мороз.
I: їм та відчував
Це - досі живий пульс цвітіння весна...
Я збільшився та побачив: мені ви
Keeping у цих красивих квітах...
I улыбнуся ви та ви надто.
Ми знаходимо один одного та кохання у нас!
Та ми маємо кожні інші руки та поїхали
Там де вічне кохання та EDEN сад.
Ми один одного в світі знайшли
Я дуже forcefully!!!
Свидетельство о публикации №112020709791
Людмила Юферова 23.03.2012 13:50 Заявить о нарушении
Александр Дубровин 3 23.03.2012 13:54 Заявить о нарушении