Солодка й гiрка

Солодким медом на вустах
Одному відчувається -
В польоті парнім до небес
Два серденька здіймаються!

Зло пошматована душа
Із біллю виривається
Від зради,сліз та самоти,
Коханнячко ламається.

Така вона, ота любов,
Не завжди посміхається
Щастя промінцями й весни,
Та не в усіх ладнається!


Рецензии