Криштально чиста

А я криштально- чиста, як вода,
Бо в мене прозора душа -золота.
Я  промінчик у лузі, і на землі,
Сонячне сяйво, що світить тобі.

Я біла лелека   у морській воді,
Лебідочка сиза на рідній землі.
Хмаринка на небі,й священний греаль Павутинка тоненька, як ніжна вуаль.

Безхмарна надія  в чаруючім сні,
Барвиста веселка на твоїм вікні.
Твоє сокровення, щастя й жура.
Я юність і радість, найкраща пора.


Рецензии