Сердце разогрей

Візьми загрій мої холодні руки,
І серце розігрій, щоб не терпла душа.
Візьми кохай мене, цілуй щоночі,
Допоки я ще молода.

Бо як втечуть роки, зівяне моя врода,
Посивіє коса і потускніє погляд мій.
Тремтячі руки і важка хвороба.
Кохай мене таку, як є.І смійсь.

І смійсь від щастя, поцілунків,
Від того, що я поруч є.
Мені  не треба твоїх подарунків,
Бо ти найкраще що у мене є.


Рецензии