Тэнрем!!!

Мин ышанам Сина-илахи кэч!
Синен барлыгына инанам!
Кунелем тоя эчке сизем белэн,
Ярдэменне тоям, я, Аллам!

Сине куру хич тэ мэмкин тугел,
Тик йэрэгем Сине ишетэ!
Сизэм Сине, янымда бит хэрчак,
Сизэмен йоклаган килеш тэ!

Мин ышанам Синен кодрэтенэ,
Бик рэхмэтле Синен биргэненэ,
Син-бары бер, безнен олы Тэнре,
Тик аера курмэ рхэмэтеннэн!

Ялгыз чакта Сине уйлап яшим,
Авыр чакларымда таянам,
Синен фарызларын ути алсам,
Мин уземэ бэхет табалам!

Ходай сузе белэн башлыйм кэнем,
Ходай сузе белэн ятамын,
Ходай сузен истэн чыгарырга,
Онытырга хич тэ язмасын!!!


Рецензии