Ой ти, морозе...

Рецензия на «Что ж ты, мороз, рассвирепел в ночи...» (Людмила Юферова)

Ой ти, морозе, друже сильний,
Ти цю дівчину не зобидь.
Палке сердечко іще її не вільне,
Воно коханням сильно ж як горить...

Відстань і відступись, морозе,
Не зхолоди сльозу на щічці в наї.
Хіба не бачиш, ця дівчина зможе
Зтерпіти все, бо це кохання має...

Іди, морозе, до зірок, мій друже,
До тих дівчат холодних і грайливих.
А на Землі не треба більше стужі,
Хай буде радість і урожай на нивах...


Рецензии
P.S. див.- схолоди, стерпіти, в неї З повагою, Олена

Елена Сребняк   12.02.2017 21:48     Заявить о нарушении