***

Всесвіт – це вічність, чи мить,
що у безодню летить,
Дійсність, чи небуття,
куди поспішає життя?

 Безвісної долі шлях,
 гартований у віках ?
Приречення чи обрання –
жаданої правди знання?

 Всесвіт –безсилля чи міць,
Що випробовує ниць?
Диявола зваба чи шанс,    
 Богом даний лиш раз?

                2008-2009 рр.

 


Рецензии