Прымiрэньне братоу Iсава зь Якавам

            "І пабег Ісаў яму напярэймы
             і абняў яго, і ўпаў на шыю яму
             і цалаваў яго, і плакалі."
                Быцьцё 33:4


Ён   помсты   не ўчыніў   за страту   першародства --
Вялікадушна   праявіў   высакародства!
Пакорлівасьці   сілай   Якаў   перамог...
Ціхмянасьць   у  жыцьці   дае   карысьці   мноства!


Рецензии