порядок денний укра нською писанний

ранок
прокидаюсь від дзвінка телефону
час обідати: згідно годинника,
закипів чайник,
чекае зелений чай з лимонами.
увесь день бачити людей-
копій інтернет клонів,
дітей радянских батьків
одягають европейським непотребом-
це ж модно, навіть якщо не потрібно.
то чого ж ти гідна
людина без досягнень.
через пляшку спрайту чи коли,
дим потрапляе до легень,
коли перед очима кольорові кола,
навіть якщо ти смертельно хворий,
ультрамаринові зорі поряд.
спати.
мені треба спати скоро.
але сон не приходить в голову
самому засипаеться краще під ранок
після пляшки та кіно про кохання.


Рецензии