Безсмертя...

У безсмертя летять журавлі
І у небі високо курличуть.
Пригадались бабусі моїй
Щемні спогади, що її кличуть.

Не  приходь в сни до мене, війна,
Маки хай розцвітають червоні.
Пролягла, наче сніг, сивина,
Ніжно вкрила бабусині скроні...

Незабудки шепочуть вітрам:
«Тут лежать невідомі солдати...»
І берези старі розрослись тут і там –
Їх садила давно чиясь мати.

«Вічний сум і скорбота», - кричать журавлі.
І від того «курли» тільки небо синіє.
Голос той тоне тихо в холодній імлі,
І пшениця в полях мирно так половіє...


Рецензии
Действительно, подвиг наших солдат бессмертен.
Спасибо, стих берет за душу.
С уважением

Мурашко Андрей   07.02.2012 23:15     Заявить о нарушении
Андрей,спасибо

Инна Шумовецкая   07.02.2012 23:31   Заявить о нарушении