Апошняе жаданне

Мяне паклалi ў труну.
Няма настрою дыхаць.
Усе мроi злiлiся ў адну.
Забiце цвiкi - выканайце прыхаць.

Я наглядальнiк, я зданнё,
I немажлiва больш вяртанне.
Я захаплялася жыццём,
 але
Прыносьце кветкi мне на пахаванне..


Рецензии