Котяча лiчилочка

Мама-киця муркотіла,
Діток рахувати вчила.
Полічили пташенят,
І взялись за мишенят.
Ось одне, де пара - двоє,
А всі разом - буде троє!
Четверо - це два і два,
А на п’ять - мишей нема…


Рецензии